LEGO® Creator Piratenschip 31109

109,50

Model:
31109
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
LEGO
Omschrijving
Ahoi zeerotten! Dit piratenschip wil weer van wal steken, ga jij mee? Het schip is gedetailleerd en prachtig ontworpen met veel details. De zeilen zijn beweegbaar, dat maakt het nog levensechter. Het schip heeft uiteraard ook kanonnen aan boord, de hut heeft een dak met scharnieren zodat het open kan. Er zijn drie piraten minifiguren en pas maar op voor de kwebbelende papegaai en de haai die altijd honger heeft. De dierfiguren kunnen met de steentjes gebouwd worden. Ontdek nog tal van details aan boord en te gekke accessoires. Geef je ogen en fantasie de kost. Jo ho ho het schip ombouwen naar een eng pirateneiland met zijn vele schatten of een kroeg waar ze allemaal te samen komen en heerlijk hun rum drinken. De mogelijkheden zijn oneindig en fantasierijk.

Het piratenschip is 37 cm hoog, 46 cm lang en 19 cm breed.

De set bevat drie minifiguren, steentjes om twee dierenfiguren te bouwen en uiteraard de drie bouwmodellen. Het piratenschip, het pirateneiland en de kroeg.

Deze set wordt met een gedrukte bouwhandleiding meegeleverd. De set zelf is al spannend, gedetailleerd, kleurrijk, creatief en met oneindig veel speelmogelijkheden. Voor de gevorderde bouwers is er ook een uitdaging om totaal wat anders te proberen, bouw compleet iets nieuws van deze set, in plaats van één van deze modellen. Ga de uitdaging aan en laat je inspireren door je fantasie. Aanbevolen voor leeftijd vanaf 9 jaar. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. 1264 Onderdelen.